BOVAG

Auto Maikel met BOVAG Kwaliteitskeurmerk

Auto Maikel aan de Schietbaanweg 18a in Enschede heeft zich aangesloten bij de BOVAG. Auto Maikel had al een goede naam opgebouwd op gebied van garantie en service, maar krijgt met het lidmaatschap van deze overkoepelende brancheorganisatie het exlusieve kwaliteitskeurmerk van de BOVAG. En dat is toch een stukje extra zekerheid voor de klanten van het bedrijf.

Auto Maikel is in Enschede inmiddels een begrip. Maikel Kooistra werkte 3 jaar voor een Opel-dealerbedrijf en 18 jaar voor een universeel autobedrijf. Hij leerde de fijne kneepjes van het vak, deed een schat aan ervaring op en besloot in 1997 naast zijn baan in de avonduren voorzichtig voor zichzelf te beginnen.
2 jaar later waagde hij het serieus. Samen met zijn echtgenote Ria bouwde hij het bedrijf gestaag uit. In de showroom staan altijd ongeveer 35, voornamelijk jong gebruikte occasions.

Auto Maikel is een veelzijdig bedrijf, dat nu ook is aangesloten bij de BOVAG. Naast occasions (alle auto’s zijn voorzien van de Nationale Autopas) kan men bij Auto Maikel ook terecht voor een nieuwe auto (vrijwel alle merken). Ook een financiering kan ter plaatse geregeld worden. Ook voor onderhoud, reparaties en APK kan iedereen Terecht bij Auto Maikel. “Ook kan een schadetaxatie worden gemaakt en we beschikken in de werkplaats over de modernste uitleesapparatuur, waardoor we storingen in de elektronica snel kunnen opsporen.” Auto Maikel is ook het adres voor autoradio’s en navigatiesystemen en vele andere accessoires.

Nu de winter op het punt van beginnen staat begint de uittocht van sneeuw- en wintersportliefhebbers. Honderdduizenden Nederlanders gaan in de komende maanden met de auto op wintersportvakantie. Dat is niet meer zo vrijblijvend als in het verleden, want in de meeste wintersportlanden en in heel Duitsland zijn bij winterse omstandigheden winterbanden verplicht.

Gaat u toch op wintersport, doet u er goed aan een bezoek te brengen aan Auto Maikel aan de Schietbaanweg in Enschede. Het bedrijf, dat eerder vorig jaar een forse uitbreiding onderging, heeft in deze dure maanden extra veel wintervoordeel. Een wintercheck van uw auto? Of een set winterbanden? Bij Auto Maikel kunt u profiteren van enkele aantrekkelijke aanbiedingen. Zo zijn de winterbanden extra scherp geprijsd. En da’s mooi meegenomen in de duurste maand van het jaar!

Klik hier voor de BOVAG verzekeringen >>